Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna. Om du inte hittar svar på din fundering är du välkommen att skicka e-post till support@zammans.com

Om Zammans
Vilka står bakom appen Zammans?

Zammans drivs och ägs av Casamsa AB (org. 559292-4582). Initiativtagare till appen är vår VD och grundare, Erik Wasell, som själv upplevde utmaningar med att samäga fritidshus gemensamt med andra.

Appen startades för att skapa en gemensam plattform för personer som äger och delar fritidshus tillsammans. Med Zammans vill vi tillhandahålla ett verktyg i form av en app som underlättar kommunikationen och främjar relationen mellan de personer som samäger ett fritidsboende.

Är appen verkligen helt gratis?

Ja, det stämmer! Appen är helt gratis och du och alla andra tar del av samtliga funktioner i appen helt kostnadsfritt.

Vill ni som företag samarbete med oss på Zammans?

Zammans vill kunna erbjuda de bästa produkterna och tjänsterna för att göra det ännu enklare att samäga fritidshus. Vill ni som företag sammarbeta med Zammans kring detta? Hör av er till erik@zammans.com

Användning av appen
Vad innebär de olika behörigheterna för en fastighet, admin, medlem och inbjuden?

Admin – kan lägga till, redigera och ta bort medlemmars data för de olika funktionerna. Admin kan också ändra andra medlemmars behörighet och ta bort medlemmar, samt redigera infon om fastigheten. Personen som ursprungligen skapade fastigheten får per automatik behörigheten admin.

Medlem – kan lägga till data, samt redigera och ta bort egen data för de olika funktionerna. En medlem kan även bjuda in nya medlemmar till fastigheten. Nya medlemmar i en fastighet får per automatik behörigheten medlem.

Inbjuden – person som blivit inbjuden till en fastighet, men som ännu inte har skapat en egen användare i Zammans. När denne skapat en användare i Zammans får hen per automatik behörigheten medlem för fastigheten.

Jag klickar på att återställa mitt lösenord, men får inget mail?

Ibland hamnar mailet för att återställa lösenordet i skräpinkorgen. Testa gärna att återställa lösenordet en gång till och titta även där. Får du fortfarande inte mailet får du gärna maila oss på support@zammans.com

Hur slutar jag att vara med och dela en fastighet?

För detta ber du den som är admin för den aktuella fastigheten att ta bort dig som medlem. Detta görs under inställningar för den specifika fastigheten.

Kan jag radera en fastighet?

Ja, du kan radera en fastighet. För detta krävs att du som administratör mailar support@zammans.com så hjälper vi till med detta. Om ni är flera personer som delar på fastigheten så måste även dessa bekräfta att fastigheten ska raderas.

Hur raderar jag mitt konto?

Skriv till oss på support@zammans.com så hjälper vi dig att radera kontot. För att säkerställa att det är dig vi pratar med ber vi dig att skriva från den epostadress som kontot är registrerat på.